NURİ MURAT AVCI Co-Founder BUBA Campus Startup Platform & Co-Founder House of Human Coaching&Training

*BUBA Campus girişimcilik platformu kurucu ortak (Co-Founder at BUBA Campus Startup Platform)

*TÜGİM Başkanı. TÜGİM Garanti Partners a mentorluk hizmeti vermektedir. (He is the President of All Entrepreneur and Business Mentors Association (TÜGİM). TÜGİM is the mentoring partner of Garanti Bank BBVA Incubation Center. TÜGİM is also a mentoring partner of Boğaziçi University Technology Transfer Office for TUBİTAK BIGG Project. )

*Kurucusu olduğu House of Human, International Coach Federation (ICF) akredite bir koçluk okuludur. Bu güne kadar 1000+ koç mezun etmiştir. (He is the Co-founder of House of Human Coaching & Mentoring Platform. House of Human is a coaching school which is accredited by International Coach Federation (ICF). 1,000 + coaches graduated from this school to this day)

*House of Human aynı zamanda Türkiye Fortune 500 de ve ağırlıklı olarak ilk 50 de yer alan kurumlara lider geliştirme, bağlılık/mutluluk, İK Süreçleri yapılandırma konusunda eğitim, koçluk, mentorluk, süpervizyon desteği sağlamaktadır. (House of Human is involved in fortune 500 firms (mostly top 50) leadership development, human resource counseling, loyalty, engagement and happiness counseling, C level coaching)
* Türkiye kurucularından olduğu Association for Coaching (GB) Türkiye Chapter ı tarafından Türkiye'de Yönetici Koçluğunun gelişimi ve üniversite öğrencilerine koçluk desteği verilmesi konusunda projeler yürütmektedir. ( He is the co founder of Association for Coaching (AC) Türkiye (HQ is in GB). AC carries out projects concerning the development of the issuance of Executive Coaching and coaching support to university students in Türkiye.)
* Artı Değer TV Programında Türkiye'de Koçluk, Liderlik, Girişimcilikve Mentorluk konuları işlenmektedir. (He is the TV Program Producer about Coaching and Leadership.)
* Profesyonel Koçluk ve Hayat Okyanusu isimli iki kitabı bulunmaktadır. He is the author of Professional Coaching , Life ocean)

Post a Comment

Previous Post Next Post